Dags att köpa is

 När man ska ha fest så är det viktigt att man har bra med is så att man kan ha det till drinkarna. För det gör så stor skillnad tycker jag om man har mycket is eller lite, det blir en helt annan smak med mycket is. Det är så underbart när man kan få anordna en flest som man tycker kommer bli väldigt kul och att det finns alla dom sakerna som man tycker är kul och att ma har möjlighet att planera i god tid.
Men det är bra att man ser till att man kan köpa is så att man har tillräckligt för det är tråkigt att behöva snåla med isen i drickan.

Bra att komma upp vad det är man behöver i tid

Ja det är bra att kunna komma på vad det är ma ska köpa och vad är som ska fixas i tid så att man slipper bli stressad och irriterad över dom saker som man måste få gjort. Så det är smidigt och bra att kunna göra det i god tid och att man sen kan ta hjälpa av vänner så att man kan hjälpas åt med att fixa och göra det fint och bra så som man vill ha det.
Det är ju härligt att man känner att man kan få göra det så som man vill och att alla gäster kan tycka att det är kul och att alla njuter av en trevlig kväll tillsammans. Med gott umgänge och god mat, det är ju det som gör själva festen och det är det som är viktigast. Sen är det såklart trevligt med att ha lite extra roliga saker på fester och lite aktiviter och så vidare.
Ja det finns mycket kul som man kan göra och det finns många tillfällen för att dra ihop till en fest.