Kul att göra med familjen

Nu när det är höst är det mysigt att hitta på små utflykter som man kan hitta på som att ta en båttur i stockholm tillsammans med familjen och det är något som man kan göra över dagen bara. Det är enkelt och bra att kunna göra och det är något som brukar vara populärt av många och det är så härligt att kunna göra det nu när det är lite lagom varmt ute och man kan ta på sig sin jacka och mössa. Ja det är inte för kallt men det är inte för varmt heller. Det händer ju kanske inte så ofta att det är för varmt, men ändå.

Ja det är kul med lite småutflykter då och då

Ja det är bra att kunna hitta på små saker som gör att det känns lite roligare och att man inte känner att det känns för tungt och jobbigt. Nej det ska vara kul och man sak tycka att det känns kul året om och inte bara längta till sommaren och till sin semester. 
Ja man vill ju att hela året ska kännas trevlig och att det ska vara kul att kunna åka på små utflykter under hela året.
Och det är saker som inte behöver kosta så mycket men som kan vara något som gör att det blir lite extra krydda tal vardagen och det är ju det ma vill åt. Det är kul att kunna få det att kännas lite roligare och mysigare även en kall dag i oktober till exempel.
Ja det finns mycket roligt och mysigt som man kan  göra tillsammans och det är bra att kunna göra dom sakerna, det gör att man känner en mer gemenskap med sin familj och det är ju väldigt viktigt att man gör det och att inte bara vardagen tar över allt för mycket.